Fanii Nostrii

Galerie CS Soimii Lipova

Partea cea mai frumoasă a noii povești de la Lipova o reprezintă poate formarea unei galerii, la modul cel mai serios. S-a întâmplat așa datorită implicării cunoscutului Colin Mesz, care, alături de UTA și Liverpool, a găsit loc și pentru Șoimii, echipa locului său de baștină. Colin, proclamat de prietenii săi în anul 1999 „Voievod de Șoimoș, Duce de Lipova și Conte de Neudorf”, a pus totul la punct, așa că Lipova face spectacol și acasă și în deplasare. „Sunt o grămadă de tineri inimoși, a fost o super-emulație la revenirea echipei, și datorită conducerii, și datorită lui Marius Grad. O parte din băieți au mai fost în galerii, inclusiv la UTA, și știu cu ce se mănâncă, iar ceilalți acum învață, sunt deschişi şi ascultă”, povesteşte Colin. La începutul campionatului, a fost singurul care a cântat, dar imediat lumea s-a adunat în jurul lui. Acum, galeria numără peste 20 de băieţi, „unul şi unul”, spune Colin, şi e dotată cu tot ce trebuie: steaguri, materiale pirotehnice, torţe, iar de cântat o face pe toată durata meciului. „În scurt timp, am realizat foarte multe lucruri. Se merge pe Hooligan style, nu suntem ultrași. Vom căuta un nume, iar de echipă suntem foarte mândri. Băieții sunt prieteni cu cu jucătorii, e o atmosferă deosebită la meciuri, după care ne întâlnim la Pub. Avem suportul tuturor, de la președinte, primar, antrenor, toți sunt alături de noi, ne ajută la deplasări”, adaugă Colin.

Iar cum o galerie organizată reprezintă probabil o premieră la nivel de Promoție, e clar că satele sau comunele pe unde ajunge echipa Șoimilor se opresc puțin pe loc. „Unii au fost șocați, pur și simplu, ne-au spus că așa ceva au văzut doar la televizor, sau pe stadioanele mari ale țării. Apare reacție pozitivă și din partea echipei adverse, se mai simt și ei fotbaliști”, încheie Colin.

sursa: http://www.sportarad.ro

2 comentarii la “Fanii Nostrii

  1. Să știți că o galerie Celebră a funcționat și odată cu Prima Promovare a Șoimilor în Liga 3.Chiar dacă Șeful ei,nu era dezmerdat cu nume nobiliare,se numea MUSTAFA de la Castana,un profesionist al tobelor.Regretatul MUSTAFA avea un repertoriu foarte vioi,fiind invitat și de Marea UTA la meciuri din Liga 1.Mă bucură Pagina Șoimilor,voi încerca și eu să promovez comportarea echipei în Liga 3,cu speranța că dacă ne vom implica TOȚI cei ce iubim Fotbalul LIPOVEAN să asigurăm,CHIAR PROMOVAREA ÎN LIGA 2.Faptul că echipa NU se antrenează și NU joacă meciurile ACASĂ este un handicap,din acest motiv întreb Conducerea Echipei dacă nu este posibilă urgentarea Recepției Stadionului în acest an.?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s